Polpo

BL1003

Levering 2-3 Werkdagen
€ 44,95

Maak uw keuze

NoColour

Kies uw maat

1Size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij u thuis

Verscholen in een achterstraatje van het eigenzinnige Soho in Londen is POLPO een van de populairste restaurants van de stad. Critici en fijnproevers stroomden toe naar dit ingetogen bàcaro, waar Russell Norman gerechten serveert uit de achterafstraatjes van Venetië. Ver verwijderd van de toeristische eetgelegenheden van de beroemde drijvende stad is dit soort keuken ongekunsteld, innovatief en uitbundig heerlijk.
De 140 recepten in het boek omvatten onder meer caprese-torentjes, courgette-sliertjesfriet, asperges met Parmezaan en ansjovisboter, pompoenrisotto, arancini, konijn cacciatore, warme eendensalade met natte walnoten en bieten, knapperige minipizza’s met prosciutto en rucola, sint-jakobsschelpen met citroen en pepermunt, makreeltartaar, linguine met venusschelpen, hele zeebrasem, warme octopussalade, softshellkrab in Parmezaanbeslag met venkelsalade, walnoot-honingsemifreddo, tiramisù, sprankelende bellini’s en glazen feloranje spritz.
Met lichtgevende fotografie van Jenny Zarins, die de ongebaande hoekjes, de bruisende bàcari en de sublieme waterwegen van Venetië vastlegt, is POLPO een schitterend eerbetoon aan de best bewaarde culinaire geheimen van Italië.