SUNDAY PRESENT SHOPPING

Om u de kans te geven om al uw eindejaarsinkopen te komen doen op een moment dat het voor u het beste uitkomt, zijn we in december elke zondag open...

5 december van 14 tot 18 uur

12 - 19 - 26 december van 10 tot 12 uur en van 14 tot 18 uur

 

Stay Save!

Pieter, Andr├ę & Agnes

The Holiday Gift Guide

 

Op zoek naar een mooi en origineel geschenk? We geven je graag een beetje inspiratie...  We hebben al enkele geschenkjes opgedeeld in verschillende prijscategori├źn. Neem zeker een kijkje!

 

Aangezien het niet altijd mogelijk is om je cadeautje persoonlijk af te geven, kan je jouw geschenk ook onmiddellijk door ons bij de gelukkige laten bezorgen. Wij zorgen voor een mooie geschenkverpakking en snelle levering.

 

Zo kan je iedereen toch laten merken dat je aan hen denkt!

 
 

Bij Buysse home & kitchen willen we inspireren met elegante objecten, en dat al 50 jaar lang...

U kan bij ons terecht voor kwalitatieve interieurartikelen met persoonlijk stijladvies op maat. Ons gamma strekt zich uit van kleinere artikelen zoals decoratie en keukengerei tot meubels en alles voor de gedekte tafel. Dit alles in een hedendaags kader waar kwaliteit, stijl en originaliteit centraal staan.

Op onze webshop vindt u een selectie terug uit ons aanbod, maar natuurlijk is er nog meer. Vindt u hier toch niet waar u naar op zoek bent? Laat ons dan zeker iets weten, of kom een kijkje nemen in de winkel. We helpen u graag verder!

 

Op zoek naar inspiratie voor uw interieur? Volg ons dan zeker op Instagram @buyssehomeandkitchen