Buysse werd opgericht in 1971 door Andre Buysse en Agnes Oosterlinck in een pand iets verder dan de huidige locatie. Ze hadden meteen een voorliefde voor mooie decoratie, verlichting en gedekte tafel. Deze passie bouwden ze door de jaren heen nog verder uit. 

Na 20 jaar was het winkelpand te klein en is de winkel verhuisd naar zijn huidige locatie. Gaandeweg zijn de collecties enorm uitgebreid en de winkel is ondertussen al meer dan duizend vierkante meter groot. Hij onderging ook al enige facelifts, en bij de laatste opknapbeurt is er een volledige corner Scandinavische meubelen aan onze collectie toegevoegd. Met merken zoals HAY, Muuto, Normann Copenhagen, Architectmade en String Furniture.

Door deze laatste stap kan u bij BUYSSE home & kitchen terecht voor alles in uw interieur, van kwalitatieve keukenartikelen over meubelen tot decoratie. Dit altijd in een mooie mix van kwaliteit, stijl en originaliteit.

We helpen u graag met een origineel interieur, daarom geven we ook advies op maat.

 

De winkel is opgedeeld in drie delen. Daarin willen we u een kwalitatieve selectie kookartikelen, een mooie afdeling voor de gedekte tafel en een uitgekiende selectie decoratie en interieurartikelen bieden.

In onze keukenafdeling vindt u merken als Demeyere, KitchenAid, Le Creuset, Global en Staub. Terwijl we de addicts van een mooi gedekte tafel willen verleiden met een mengeling van exclusief porselein van onder andere Rosenthal, Alessi, Pascale Naessens, Villeroy & Boch, ...

We vinden het erg belangrijk om te luisteren naar onze klanten hen zo persoonlijk advies te kunnen geven. Voor het meubilair en de decoratie geven we zelfs advies aan huis. Zo kunnen we de decoratie perfect aanpassen aan uw eigen smaak en omgeving.

Kortom het is erg belangrijk dat u kan winkelen in een gemoedelijke sfeer.