REISENTHEL

 

Neemt u ook liever een lekker fris slaatje mee in de zomer?

Ontdek dan onze nieuwe reeks isolerende tassen van Reisenthel. Ze zijn handig als lunchbag, of om enkele drankjes koel te houden. Daardoor zijn ze ideaal voor een pick-nick of om een lekkere lunch mee te nemen naar het werk.

De isolerende binnenkant houdt uw eten enkele uren koel.

Vanaf € 12,95

 

05/07/2017


 

 

 

KAY BOJESEN

 

We verwachten de prachtige houten figuren van Kay Bojesen! De zilversmid en designer had het talent om hout tot leven te brengen. Hij heeft meer dan 2000 items ontworpen, maar deze songbirds zijn naast zijn legendarische aap waarschijnlijk de meest iconische. Het is een ontwerp uit de jaren '50, maar ze ogen nog steeds actueel.

Kom ze zeker ontdekken!

 

19/05/2017


Skandinavisk_AW16_JUL-SNO-SKOG_Styling.jpg

 

 

SKANDINAVISK

Ontdek onze nieuwe geurlijn van Skandinavisk! In deze uitgebalanceerde geurcomposities vindt u zeker een geur die bij u past. Fris, zoet of eerder kruidig... Nu de dagen korter worden en de nachten kouder brengen deze geurkaarsen extra gezelligheid in huis! 

Een prachtig geschenkje voor het eindejaar...

 

De geurkaarten kosten € 35,- en de difusers € 45,-

 

29/11/2016


 

Buysse home & kitchen eindejaarsfolder

Bent u op zoek naar inspiratie voor enkele eindejaarsgeschenken? Bekijk dan zeker even onze eindejaarsfolder! U vindt er zeker enkele ideetjes!

 

28/11/2016


 

Circus is Coming to Town!

Ontdek de prachtige circuscollectie van Marcel Wanders voor Alessi... De hele collectie is opgebouwd rond 5 gelimiteerde edities. Zoals in elk circus is er een Strongman, een Ballerina, een Ringleader, een Jester en een Candyman! Maar ook de andere items zijn stuk voor stuk pareltjes!

We geven u hier al graag een voorproefje...

 

15/10/2016


 

#BEBRILLIANT

Ontdek hier die nieuwe Crystaldust collectie van Swarovski. Fijn, geraffineerd, vrouwelijk... 

Have a brilliant day!

 

28/09/2016


notre-monde-2.png

 

 

SERVE IT UP IN STYLE

De prachtige items van Notre Monde zijn nieuw in ons assortiment. Het gamma bestaat uit magnifieke bijzetmeubels, wandtafels, spiegels en elegante dienbladen, elk met zijn eigen uitgesproken feel gebaseerd op hedendaagse motieven van de natuur, Afrika, Indonesië, India... Het is een luxueuze en subtiele collectie met items die stuk voor stuk handgemaakt, en dus uniek, zijn. De dienbladen hebben niet alleen een praktisch nut, het zijn stukken die uw interieur een authentieke touch geven.

 

17/09/2016


 

 

WELKOM SECTO DESIGN!!

De lusters van het Finse merk Secto vervoegen sinds deze week ons assortiment! De prachtige houten lampen worden volledig met de hand gemaakt. Het geplooide hout geeft een prachtig effect in de kamer. Wij zijn enorm blij met de nieuwe artikelen, kom ze zeker ook ontdekken!

 

30/08/2016

secto_octo_zwart_website.jpeg

lamzac-the-original-tab-rugzak.jpg

 

DE LAMZAC VAN FATBOY IS ER!!

Dit ultieme zomeraccessoire is onmisbaar om in te loungen! Neem hem overal mee naartoe deze zomer! Hij is erg klein en makkelijk op te vullen en bestaat in verschillende kleuren....

Kom hem snel ontdekken

(€74,50)

06/07/2016


 

NIEUW IN ONS ASSORTIMENT: ANDERSEN FURNITURE

Vanaf nu vindt u ook de meubelen van Andersen terug in onze winkel. Deze fabrikant uit Denemarken maakt al 100 jaar prachtige en kwaliteitsvolle meubelen. Alles wordt met de grootste zorg en oog voor detail afgewerkt.

De meubels reflecteren altijd het Scandinavische design en geven onmiddellijk karakter aan uw interieur. Alles wordt naar de wens van de klant afgewerkt. U kiest dus zelf de houtsoort, de kleur van de deuren, de indeling, ... Op die manier kunnen we het meubel perfect afstemmen op uw interieur!

27/06/2016


pulpo_blog.png

 

 

NIEUWE LAMP PULPO

De nieuwe Oda Big lamp van Pulpo heeft een prachtige mondgeblazen kristallen ballon waar de lamp in zit. Deze is beschikbaar in verschillende kleuren: aubergine, amber, smoke en wit. Ook de voet kan in verschillende kleuren worden afgewerkt.

Deze combinatie van smoke en zwart geeft de lamp een subtiel luxueuze touch en benadrukt de industriële vormgeving ervan.

08/06/2016


 

PASCALE NAESSENS OUTDOOR

 

De nieuwe outdoor-collectie van Pascale Naessens is binnen! Deze reeks uit vol hout bestaat uit een bankje voor één persoon, een bankje voor twee personen en een grote buitentafel. Deze unieke buitenmeubelen zijn opnieuw vorm gegeven volgens het concept van Pascale Naessens. De pure lijnen komen ook hier opnieuw terug, waardoor de collectie perfect kan gecombineerd worden met andere lijnen van bijvoorbeeld servies en ceramiek. 

Hier hebben we geopteerd om ze te combineren met de zomerse Aqua-lijn. 

Bij de start heeft het meubilair de prachtige diepe kleur van walnoot. Alles is bestand tegen onze weersomstandigheden, en na veelvuldig gebruik veranderd de kleur naar een prachtige eik-look.

21/05/2016

pascale_naessens_outdoor_website.jpg

NIEUWE COLLECTIE

 

De nieuwe collectie van ceramiste Mieke Selleslagh is aangekomen! Deze prachtige potten in ceramiek zijn gemaakt via een speciale raku-techniek die elke pot zijn eigenheid geeft. In deze Japanse techniek spelen vuur, rook en water een delicaat spel met klei en glazuur. 

Mieke bouwde zich als ceramiste een internationale reputatie op. Eenvoud en zuiverheid zijn haar handelsmerk. Dit uit zich spontaan in een persoonlijke vormgeving en in het gebruik van natuurlijke kleurpatronen.

De artiest bakt deze prachtige voorwerpen in verschillende vormen en kleuren. Zo kunnen kleuren en groottes gecombineerd worden, en vormen deze stukken een echte eye-catcher in uw interieur. 

 

Deze unieke objecten zijn stuk voor stuk echte kunstwerkjes. Kom gerust even langs om een kijkje te nemen.

18/05/2016